Du er her:   Skole og utdanning   ›   Liste over barneskoler og ungdomsskoler   ›   Ås ungdomsskole

Ås ungdomsskole

En skole som viser vei

Ås ungdomsskole er den ene av to ungdomsskoler i Ås kommune. Skolen ligger i ti minutters gangavstand fra Ås stasjon. Med sine 370 elever er den en av de største skolene i Ås. Skolen ble bygget i 1965 og rehabilitert i 1985 og 2003-2005, og har gode lokaliteter med store klasserom og spesilarom. Vi er en femparallellskole. Vi har eget betjent bibliotek og en stor og fin kantine. Det er tilsammen ca. 45 tilsatte. De voksne på Ås ungdomsskole er kunnskapsrike mennesker med høy bevissthet rundt egen undervisning og til relasjonelle forhold både til elever og seg i mellom.

Vi trenger flere medarbeidere

Vil du jobbe på Ås ungdomsskole.pptx

Har du langrennsutstyr som du ikke bruker - gi det nytt liv!

På Ås ungdomsskole er langrenn en del av kroppsøvingen. Vi ønsker at alle elever skal få oppleve og i størst mulig grad mestre det å gå langrenn, og oppleve den...