Du er her:   Skole og utdanning   ›   Liste over barneskoler og ungdomsskoler   ›   Ås ungdomsskole

Ås ungdomsskole

Ås ungdomsskole Foto: Ivar Ola Opheim

Adresse: Mellomveien 4, 1434 Ås
asung@as.kommune.no
Rektor: Grethe Heen

Om Ås ungdomsskole

Ås ungdomsskole er den ene av to ungdomsskoler i Ås kommune. Skolen ligger i ti minutters gangavstand fra Ås stasjon. Med sine ca 370 elever er den en av de største skolene i Ås.  Skolen ble bygget i 1965 og rehabilitert i 1985 og 2003-2005, og har gode lokaliteter med store klasserom og spesilarom. Skolen er en femparallellskole.Vi har eget bibliotek og en stor og fin kantine. Det er tilsammen ca. 45 tilsatte. De voksne på Ås ungdomsskole er kunnskapsrike mennesker med høy bevissthet rundt egen undervisning og til relasjonelle forhold både til elever og seg i mellom.

Informasjon til elever og foresatte om grunnskoleeksamen våren 2019

Informasjonshefte om eksamen til foresatte og elever.pdf

Vi trenger flere medarbeidere

Vil du jobbe på Ås ungdomsskole.pptx