icon rss footer hover.png icon facebook footer hover.png icon mail footer hover.png icon insta footer hover.png
Du er her:   Tjenester   ›   Skole og utdanning   ›   Liste over barneskoler og ungdomsskoler   ›   Ås ungdomsskole   ›   Aktuelt
  

Informasjon til foresatte og elever i Ås skolen

Endringer etter regjeringens forskrift om Covid-19 lørdag 23. janaur 2021

 

På bakgrunn av regjeringens nyeste forskrift om Covid-19 og smittesituasjonen i Nordre Follo og Ås, stenger alle skolene i Ås for fysisk undervisning i uke 4. 

 

Mandag 25.1. er skolene helt stengt, mens det vil bli gitt digital undervisning på alle trinn fra tirsdag 26.1. Det vil bli gitt et tilsynstilbud for elever 1.- 4.trinn der begge foresatte arbeider i samfunnskritiske yrker fra tirsdag av, under forutsetning av at dette er avtalt med barneskolerektorene og behovet er dokumentert fra arbeidsgiver.  

 

Dersom man trenger å hente læringsbrett/PCeller annet utstyr fra skolen i løpet av mandagen, avtales dette med skolekonsulenten på telefon (Ås ungdomsskole: 64962600). Vi ber om at det brukes munnbind ved henting.  

 

Vi beklager på det sterkeste de ulemper dette påfører hver enkelt elev og deres familier. 

 

Vi ønsker alle alt godt og takker for samarbeidet mellom elever, lærere og foresatte så langt og henstiller alle til å følge de lokale tiltakene. Ta vare på hverandre, vask hender og hold avstand og vis omsorg. 

 

Beste hilsen 

 

Vibeke Aaser Grønli 

Virksomhetsleder grunnskole Ås kommune