Du er her:   Skole og utdanning   ›   Liste over barneskoler og ungdomsskoler   ›   Ås ungdomsskole   ›   Kantina

Kantina vår

Et møtested for sosialt samvær og påfyll av energi!

Skolen har betjent kantine i alle ukedagene. Her kan elevene kjøpe lunsjabonnement og tineprodukter. Det serveres og selges varm mat noen ganger i uken. Skolen arbeider med å utvide kantinetilbudet. På sikt vil antall elever ved skolen stige. Dette gjør at vi jobber for å utvikle en moderne og hensiktsmessig kantine - både teknisk og ernæringsmessig. Skolen har som mål å være en bærekraftig kantine, noe som skal gjenspeiles både i bruk av materiell og type mat. Ås kommunes politiker har også i 2019 gitt ungdomsskolene penger for å gjennomføre en prøveordning med skolemat. Å servere rundt 400 elever mat, vil kreve at vi får til en oppgradering.