22. april - 14:38
Mer informasjon og alle saker om koronasituasjonen fra kommunen finner du her:
Du er her:   Ås ungdomsskole   ›   Tjenester   ›   Skole og utdanning   ›   Liste over barneskoler og ungdomsskoler   ›   Solberg skole

Solberg skole

Hovedinngang

Adresse: Mjølnerveien 4, 1423 Ski
Telefon: 64 96 28 20

solberg.skole@as.kommune.no

Rektor: Olav-Helge Karlsen

Telefonnummer:
64 96 28 40 / 98 28 70 48
SFO leder : Christina Walstad Kjosbakken
christinawalstad.kjosbakken@as.kommune.no

Om Solberg skole

Solberg skole er en offentlig barneskole som ligger sentralt til ved Leonardo Da Vinci-brua i Ås kommune. Det er kort vei til fine skogsområder rundt, noe skolen benytter seg av som en forlengelse av klasserommet. Det forventes sterk vekst i elevtall og ansatte de nærmeste årene. Ansatte og elever flyttet inn i ny skole etter påske 2018. Det er lagt til rette for fleksible løsninger, godt utstyrte spesialrom, og skolen har også en flerbrukshall. Uteområdet var ferdigstilt i august 2018.

Skolen har ca 200 lærevillige elever og dyktige, samarbeidsglade og kreative lærere som er gode på å se den enkelte elev og hverandre. Skolen bruker "Mitt Valg" som et program for utvikling av et godt læringsmiljø og læring av sosial og emosjonell kompetanse. Det satses på kollektiv profesjonsutvikling, klasseledelse og vurdering for læring. Skolen har 1:1 læringsbrett.

Få et innblikk i hverdagen vår på vår FaceBook-side.

Velkommen tilbake til skolen 1.-4. trinn

Grunnskolen åpner igjen

Regjeringen har bestemt at skolene skal åpnes i løpet av uke 20. Det gjelder for alle trinn i grunnskolen og videregående skole.
SFO illustrasjonsbilde

Redusert åpningstid i SFO

Fra 27. april innføres det midlertidige åpningstider for kunne ivareta kravene til smittevern. Alle skolefritidsordningene i Ås vil ha kortere åpningstid i peri...
Velkommen tilbake til skolen 1.-4. trinn

Informasjon til foreldre om åpning av 1.- 4. trinn og SFO

Regjeringen har bestemt at skolene skal åpne for 1.- 4.trinn og SFO fra mandag 27. april. Vi gleder vi oss til å fylle skolene våre med elever igjen!