icon rss footer hover.png icon facebook footer hover.png icon mail footer hover.png icon insta footer hover.png
Du er her:   Ås ungdomsskole   ›   Skole og utdanning   ›   Liste over barneskoler og ungdomsskoler   ›   Solberg skole

Solberg skole

Solberg skole

Kontaktinformasjon

Adresse: Mjølnerveien 4, 1400 Ski
Telefon: 64 96 28 20 
solberg.skole@as.kommune.no
Rektor: Olav-Helge Karlsen

SFO
Telefon: 64 96 28 40
Fungerende SFO- leder: Hilde Koffeld hilde.koffeld@as.kommune.no 

Ansatte

Om Solberg skole

Solberg skole er en 1-7 skole som ligger i den nordre delen av Ås kommune. Skolen har ca 200 elever og 30ansatte. Det er ca. 90 barn på SFO. Skolen er nybygd, og elevene flyttet inn etter påske 2018. Uteområdet er fortsatt under arbeid og offisiell åpning av den nye skolen er i august 2018. Skolen består av et hovedbygg over tre plan, og inneholder også en flerbrukshall. 

Geografisk sett ligger skolen sentralt ved Da Vinci-broen over E18,  i nærheten av Ski sentrum og offentlig kommunikasjon.
Det er skjermer i alle læringsrom, og skolen er nå i startfasen av å ha 1:1 læringsbrett. Skolen bruker den nettbaserte læringsplattformen itslearning.

Solberg skole ligger i nærhet til flott skogsområde og elevene har vært med på å skape ulike læringsarenaer og områder som innbyr til lek og aktivitet flere steder i skogen. Skolen har også fått støtte av Sparebankstiftelsen til å kunne utvikle kunst i naturen. Uteområdene brukes som en naturlig forlengelse av klasserommene, og småtrinnet har også uteskole.

 

Tips en venn Skriv ut

Kart

Aktuelt

Informasjon om lærernormen

Fra og med skoleåret 2018-19 innføres en norm for lærertetthet i ordinær undervisning på skolenivå. Lærertetthetsnormen skal være en norm for forholdstallet mel...
Elevrådet fra Solberg skole har mottatt Miljøvernprisen 2017

Solberg skole ble glade vinnere av miljøvernprisen

Under onsdagens kommunestyremøte delte ordfører Ola Nordal ut Eilif Dahls minnepris (Miljøvernprisen) til Solberg skole. De mottok diplom og blomsterbukett fra ...
Prmeieutdeling Beintøft 2017

Åsgård og Solberg skole på pallplass i Beintøft 2017

7. trinn på Åsgård skole ble i år fylkesvinner i den nasjonale sykle- og gå til skolen- kampanjen Beintøft, og premieres med 5000 kroner fra Miljøagentene.